Arhitect Bucuresti, proiecte de case, proiecte case moderne, proiecte case mici

Proiectare structuri

Proiectam de 12 ani structuri de rezistenta pentru cladiri civile, industriale sau agricole in baza codurilor romanesti si a celor europene. Utilizam softuri moderne de proiectare, atat pentru partea de calcul cat si pentru cea de detaliere, incercand mereu sa oferim clientilor nostrii cele mai bune solutii atat din punct de vedere tehnic cat si economic. Verificarea proiectelor intocmite este asigurata de verificatori cu o mare experienta in domeniu, nivelul de calitate al proiectelor de executie fiind la cele mai inalte standarde.
Asiguram proiectarea structurilor din beton armat, zidarie, lemn sau otel, abordand constant solutii inovatoare si cat mai ingenioase, bazate in primul rand pe respectarea normelor in vigoare, a codurilor dar si pe nevoile clientilor.
In baza parteneriatelor cu numeroase firme de executie, asiguram la solicitarea acestora servicii de reproiectare si optimizare structurala, rezultatul final fiind unul avantajos atat pentru executant cat si pentru investitor.

Expertizare tehnica

In baza parteneriatelor incheiate cu experti tehnici autorizati de catre MDRT, asiguram servicii de expertizare tehnica pentru constructiile existente in vederea cresterii gradului de asigurare seismica, a supraetajarii sau extinderii acestora, a recompartimentarii, dezafectarii, schimbarii de functiune sau intrarii in legalitate a acestora.
Putem asigura in baza expertizarii tehnice si intocmirea cartii tehnice a constructiei, in cazul in care acestea nu dispun de aceasta. Asiguram realizarea expertizelor tehnice de alipire la cancan atunci cand solutiile tehnice privind realizarea unor noi investitii presupun acest lucru.

Consultanta tehnica

Asiguram servicii complete de consultanta tehnica in vederea realizarii unor noi investitii inca din faza de achizitie a terenului si pana la receptionarea cladirii. Vom alege impreuna cu clientul nostru cele mai bune solutii tehnice pentru sistemul structural, ii vom recomanda si pune la dispozitie intreaga noastra retea de colaboratori ce pot asigura toate serviciile necesare realizarii proiectului : studii de teren ( topo, geo ) , urbanism, arhitectura, instalatii, avizare si autorizare, executie de lucrari, urmarire de lucrari si project management.

Dirigentie de santier si RTE

Prin intermediul personalului nostru putem asigura servicii complete de dirigentie de santier si RTE pentru urmatoarele specialitati: constructii civile, industriale si agricole, instalatii sanitare si termice si instalatii electrice.

Clientii nostri