Arhitect Bucuresti, proiecte de case, proiecte case moderne, proiecte case mici

Construcția oricărei case începe în primul rând cu un plan, un proiect de casa atent structurat, ce cuprinde în detaliu atât elementele de structură de rezistență ale casei, conform reglementărilor legale și preferințelor personale, precum și detaliile de design interior și exterior.

Vrem sa venim in ajutorul dumneavoastra  cu cateva sugestii in alegerea proiectului de casa perfect  pentru locuinta la care ati visat. Daca ati trecut de faza achizitionarii terenului si obtinerea actelor necesare, inseamna ca sunteti in etapa: alegerea unui proiect de casa.

Aveti 2 variante: – alegerea unui proiect de casa gata facut si adaptarea acestuia terenului dumneavoastra prin mici modificari;

–          realizarea unui proiect de casa nou cu ajutorul specialistilor .

Daca alegeti un proiect de casa gata facut, dupa ce ati vizualizat sute sau mii de proiecte de casa on-line sau din revistele de specialitate, inseamna ca  ati ales evident varianta mai ieftina, mai rapida, dar cu riscul de a nu fi “casa perfecta”, pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.Va sta la dispozitie si portofoliul nostru pentru a-l rasfoi:

http://www.crihan-construct.ro/proiecte-rezidentiale.php

Dupa ce alegeti unul sau mai multe proiecte de casa care se apropie de ceea ce doriti, discutati cu un specialist pentru a trece la personalizarea proiectului de casa, modificarea lui daca mai este posibila si estimarea costurilor executiei acestuia.

Trebuie sa fiti foarte atenti ca proiectul de casa gata-facut ales sa respecte prevederile din Certificatul de urbanism : retragerile fata de constructiile invecinate sau fata de limitele de proprietate, indicatorii urbanistici POT si CUT. Proiectul de casa trebuie sa respecte exigente atat functionale ( ex:  se recomanda ca asezarea spatiilor interioare importante sa se faca spre nord-est pentru a beneficia la maximum de lumina naturala), cat si estetice, ecologice, de rezistenta in timp sau de cost.

Daca nu v-a atras atentia un anumit proiect de casa, va trebui sa alegeti varianta conceperii unui proiect de casa nou, realizat dupa exigentele si nevoile dumneavoastra. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a realiza acest proiect cu planificarea spatiului, stabilirea bugetului si programarea ulterioara a constructiei. Proiectul de casa trebuie sa ilustreze foarte clar cum se va dori sa arate viitoarea casa pentru a ajuta constructorii sa inteleaga cat mai bine ceea ce doriti si a elimina, pe cat posibil, erorile de interpretate ale necesitatilor dvs. Iar cu ajutorul tehnologiei din ziua de azi, programele arhitecturale permit vizualizari tridimensionale ale proiectelor de case pentru a putea avea o imagine foarte clara asupra casei, a incaperilor si pentru a putea face mai usor ajustarile necesare.

Cautari Frecvente:

  • case gata facute
  • proiecte case gata facute
  • proiecte case gratis

Clientii nostri