Piata Victoriei, str. Grigore Alexandrescu, nr. 1

CRIHAN CONSTRUCT realizeaza prin intermediul colaboratorilor sai expertizarea termica si energetica a cladirilor de locuit prin determinarea caracteristicilor termotehnice si functionale ale sistemului cladire-instalatie, stabilind solutiile tehnice si economice de reabilitare si modernizare termoenergetica pe baza expertizelor termice si energetice ale cladiriilor.

CRIHAN CONSTRUCT asigura prin intermediul colaboratorilor sai intocmirea certificatului de performanta energetica a constructiei si a calculului coeficientului termic global G.

Servicii Audit Energetic

Conform directivei 2002/91/CE privind performanta energetica a cladirilor, din 1 ianuarie 2007 a intrat in vigoare Legea nr.372/2005 iar la data de 21 februarie 2007 a intrat in vigoare Ordinul nr. 157/2007 din 01/02/2007 al Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, act ce reglementeaza tehnic metodologia de calcul a performantei energetice a cladirilor.
Conform articolului 13 din aceasta lege: ‘Certificatul de performanta energetica a cladirii se elaboreaza cu respectarea legislatiei in vigoare pentru cladirile prevazute la articolul 7 (locuinte unifamiliale, blocuri de locuinte, birouri, cladiri de invatamant, spitale, hoteluri si restaurante, sali de sport, cladiri pentru servicii de comert si alte tipuri de cladiri consumatoare) care se construiesc, sunt vandute sau inchiriate’

Descriere Serviciu
Certificat de performanta energetica
Calcul coeficient termic global G
Expertiza termica si energetica
Auditul energetic
Proiectarea reabilitarii termice a cladirii
css.php