Piata Victoriei, str. Grigore Alexandrescu, nr. 1

Firma noastra va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie la nivel de proiectare pentru demararea unei constructii, fie ca e vorba de o casa de locuit, de o cladire comerciala sau industriala ori destinata birourilor, sau a unei institutii.

Apelati la un arhitect din Bucuresti si veti beneficia de servicii de calitate, precum si de siguranta si durabilitatea cladirii pe care doriti s-o ridicati.

Deoarece lucram in parteneriat cu numeroase companii, serviciile pe care vi le oferim sunt complete, incepand cu proiectarea in arhitectura si terminand cu consultanta si proiectare in amenajari exterioare.

Arhitect Bucuresti, servicii de proiectare de care puteti dispune

Prin serviciile pe care vi le propunem, dumneavoastra veti beneficia atat de proiectul arhitectural, cu toate fazele de proiectare, adica proiectul tehnic si detaliile de executie, cat si de documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de constructie.

Daca vreti sa demolati mai intai o cladire deja existenta, un arhitect (Bucuresti) din firma noastra va va intocmi un proiect de demolare, precum si documentatia tehnica a constructiei existente. De asemenea, puteti beneficia de proiect de demolare si modificare a peretilor interiori neportanti sau a peretilor de compartimentare.

Specialistii nostri abordeaza cu multa responsabilitate fiecare proiect, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de o constructie solida, sigura, functionala si frumoasa.

Un arhitect (Bucuresti) este nu doar un bun specialist, ci si un artist!

Ceea ce se urmareste in elaborarea fiecarui proiect de cladire este functionalitatea ei, siguranta in exploatare si, nu in ultimul rand, estetica. Arhitectii nostri sunt adevarati artisti, astfel incat va putem asigura ca, apeland la serviciile noastre, veti beneficia de o cladire unica din punct de vedere estetic, o adevarata opera de arta arhitecturala. Arhitectul care va va proiecta casa poate fi considerat un bun om de stiinta dar si un artist desavarsit, un argument in plus prin care valoarea investitiei pe care o veti face nu are decat de castigat. Precum pictorii care pun culorile perfecte in tablourile lor, la fel arhitectii nostri vor proiecta elementele cele mai potrivite pentru ca dumneavoastra sa aveti la sfarsit casa visata.

Alte servicii de care mai puteti beneficia apeland la un arhitect (Bucuresti)

Daca terenul pe care vreti sa construiti este ocupat cu o cladire veche, care trebuie demolata, noi va oferim, prin intermediul expertilor nostri, relevee de specialitate, care sunt piese esentiale si absolut obligatorii inaintea demolarii unei constructii existente.

De asemenea, puteti beneficia oricand de consultanta in domenii conexe, precum si de studii de fezabilitate, de urbanism si de insertie. Tot noi ne vom ocupa de intocmirea de antemasuratori si a caietelor de sarcini, va oferim consultanta tehnica in obtinerea studiilor de specialitate si a avizelor specificate in certificatul de urbanism. Lucrarile care vor urma pe santier vor fi urmarite cu atentie de catre un arhitect Bucuresti, pentru ca directiile proiectului sa fie indeplinite intocmai.

Iar pentru a avea o viziune asupra cladirii finite, va prezentam diferite documentatii in acest sens, animatii 3D, albume de prezentare sau machete de ansamblu.

css.php