Piata Victoriei, str. Grigore Alexandrescu, nr. 1

Proiectare structuri de rezistenta

CRIHAN CONSTRUCT elaboreaza proiecte pentru structuri de rezistenta pentru constructii civile, industriale si agricole, pentru amenajari sau consolidari. Asiguram proiectarea structurilor din beton armat, lemn sau otel, elaborand conformarea structurii in acord cu normele si stasurile in vigoare si optimizand consumul de materiale necesar realizarii investitiei. Intocmim expertize tehnice pentru fondul construit existent.


Dirigentie de santier / management de proiect / responsabil tehnic cu executia

CRIHAN CONSTRUCT asigura servicii de dirigentie de santier, management de proiect si responsabil tehnic cu executia pentru investitii de orice fel, de la un simplu proiect de casa si pana la proiecte complexe pentru cladiri de birouri, spatii comerciale, locuinte colective sau constructii industriale.


Proiectare arhitectura

CRIHAN CONSTRUCT ofera prin intermediul colaboratorilor sai servicii de proiectare de arhitectura pentru constructii civile, industriale si agricole, de la un simplu proiect de casa si pana la constructii complexe – locuinte colective, cladiri de birouri, cladiri industriale, spatii comerciale, etc.


Proiectare urbanism

CRIHAN CONSTRUCT ofera prin intermediul colaboratorilor sai servicii de proiectare de urbanism privind realizarea de studii de amenajare a teritoriului urban si periurban : P.U.Z. – Plan urbanistic zonal, P.U.D. – Plan urbanistic de detaliu.


Proiectare instalatii sanitare si termice, HVAC si instalatii electrice

CRIHAN CONSTRUCT ofera prin intermediul colaboratorilor sai servicii de proiectare instalatii termice, proiectare instalatii electrice, proiectare instalati sanitare precum si proiectarea de instalatii de ventilare si climatizare HVAC cat si instalatii de gaze.


Audit energetic

CRIHAN CONSTRUCT ofera prin intermediul colaboratorilor sai servicii de expertizare termica si energetica a cladirilor prin determinarea caracteristicilor termotehnice si functionale ale sistemului cladire-instalatie.

CRIHAN CONSTRUCT ofera prin intermediul colaboratorilor sai servicii de calcul pentru coeficientul termic G cat si elaborarea certificatelor de performanta energetica a constructiei.


Executie lucrari de constructii

CRIHAN CONSTRUCT ofera prin intermediul colaboratorilor sai servicii de executie a lucrarilor de constructii de la simple proiecte de case si pana la proiecte complexe pentru cladiri de birouri, locuinte colective, spatii comerciale sau de prezentare, hale de depozitare sau productie, constructii speciale, constructii industriale, panouri sau totemuri pentru reclame, etc.

css.php