Piata Victoriei, str. Grigore Alexandrescu, nr. 1

proiecte de caseFiecare persoana, cand iese din copilarie si devine adulta, viseaza sa aiba propria casa. Gandul acesta o stapaneste mai tot timpul si incearca sa faca tot posibilul pentru a-si indeplini visul. Dar acest lucru nu este intotdeauna realizabil. Insa, daca dorinta este la fel de mare ca si puterea de munca, viata poate sa-ti ofere surprize placute.
Inainte de a te decide din mai multe proiecte de case asupra celui pe care-l vei alege, exista problema bugetului. Finantarea unei constructii a fost si va ramane mereu o parte esentiala a acestui proces, acum parca mai mult ca altadata. Putini sunt cei norocosi care au suficienti bani pentru a-si construi caminul din propriile economii, dar daca nu faci parte dintre ei, cu siguranta ai nevoie de un imprumut. Asadar, inainte de a porni la drum, cauta sursa de finantare si anticipeaza toate cheltuielile care se vor ivi pe parcurs, pentru a nu te trezi ca ai inceput un lucru pe care nu-l poti duce pana la capat.

Proiecte de case mai putin costisitoare

Exista cateva metode care te pot ajuta sa-ti construiesti o casa cu bani putini. Inainte de a cauta printre proiecte de casa, achizitioneaza un teren mai ieftin. Poti cumpara o suprafata mai mare impreuna cu un prieten, care apoi va fi impartita in doua. De preferinta, cu cineva care nu te-ar deranja sa-l ai ca vecin. Daca va hotarati sa construiti in acelasi timp, ati putea deschide un santier comun si o parte din cheltuieli le-ati imparti. O alta idee ar fi sa cumperi un lot problema, adica prea ingust ca sa fie dorit de altii, sau amplasat pe un deal, ai astfel ocazia sa cumperi mai ieftin, din lipsa de concurenta.

Poti economisi bani, daca alegi din proiecte de case pe cel potrivit

Cand ai trecut la constructia propriu-zisa, poti gasi si aici diferite cai de a mai economisi cate ceva. Colecteaza si recupereaza materiale din locurile unde au avut loc demolari, cum ar fi barne de lemn, caramizi vechi sau chiar usi din lemn, daca sunt intr-o stare foarte buna. Asta, desigur, dupa ce ai acordul proprietarului cladirii demolate. Insa niciodata nu trebuie sa te zgarcesti la componentele structurale, cum ar fi usile si ferestrele care iti asigura securitatea casei. Pentru aceste zone, cumpara tot ce e mai bun. Verifica materialele de constructie si compara preturile si calitatea, pentru a fi sigur ca ai primit exact ceea ce ai platit. Foloseste o firma de constructii autorizata si de renume, pentru ca experienta personalului calificat este de nepretuit in construirea unei case.

Construieste un camin placut, din proiecte de casa profesionist facute

Pana la urma, daca se merge pe o monitorizare stransa a tuturor cheltuielilor si se apeleaza si la anumite modalitati de a economisi acolo unde este posibil, dupa ce ai ales planul potrivit dintr-un numar de proiecte de casa, poti sa-ti construiesti casa visurilor tale, chiar fara a ramane lefter sau dator vandut. Daca te decizi si pentru o locuinta de mici dimensiuni, dar construita inteligent, dupa regulile de economisire a spatiului, s-ar putea sa ajungi la concluzia ca varianta ta e mai buna chiar decat a altora care au investit mult mai mult decat tine.

css.php