Piata Victoriei, str. Grigore Alexandrescu, nr. 1

proiecte case miciO casa foarte mare nu este neaparat foarte functionala si nici intotdeauna eleganta. Daca terenul de constructie pe care il detii este redus ca dimensiuni si nici bugetul pentru ridicarea unei case nu este prea mare, te poti gandi sa-ti faci o casa mica, dar care poate fi eficienta si foarte atragatoare din punct de vedere estetic. Pentru proiecte case mici poti apela la un bun arhitect, care va gandi un plan ce poate sa te satisfaca mai mult decat ti-ai imagina. Astfel de proiecte se concentreaza pe utilizarea eficienta a spatiului, ceea ce face sa simti casa mai mare decat este. O legatura puternica cu exteriorul, va adauga spatiu in plus parterului.

Proiecte case mici versus proiecte case mari

Motivele pentru care multi oameni prefera sa isi cumpere sau sa isi construiasca locuinte foarte voluminoase sunt diverse: simt la un moment dat ca au devenit „prea mari” pentru modul lor de viata de pana atunci, castiga o suma considerabila de bani, vor sa impresioneze pe cei din jurul lor, au impresia ca asta e casa visurilor lor sau, in cazul in care dispun de un buget substantial, sunt convinsi de vreun agent imobiliar ca este cea mai buna achizitie pe care o pot face. Exista aproape un fel de filozofie care spune: „cumpara cat de mult poti si cat mai mare posibil”. Multe persoane cu bani considera chiar ca asta trebuie sa faca. Nu se opresc niciodata sa reflecteze asupra motivelor care i-ar convinge ca pot fi mai fericiti intr-o casa mica decat intr-una grandioasa.

Avantajele alegerii unui plan dintre proiecte case mici

Daca, totusi, cineva vrea sa-si construiasca un camin in care sa se simta fericit,fiind indiferent la parerea vecinilor sau a prietenilor, atunci ar trebui sa apeleze la un arhitect care este specializat in proiecte case mici. Iata cateva motive care s-ar putea sa va convinga de avantajele unei locuinte de dimensiuni reduse. In primul rand, este mai usor de intretinut, deoarece se cheltuieste mai putin efort, energie si timp pentru a face curatenie. Este mai putin costisitoare pentru a o construi, precum si in ceea ce priveste taxele, sistemul de incalzire, electricitatea etc. Ofera un spirit liber, deoarece, se stie, cu cat detii mai multe obiecte si mai scumpe, cu atat devii mai repede dependent de ele, pentru ca energia noastra mentala devine ostatica acestora. Apoi, interactiunea intre membrii familiei se realizeaza mai usor, astfel familia poate fi mai unita. In alta ordine de idei, daca locuiesti intr-o casa mica, esti mai putin tentat sa acumulezi bunuri, de care, de cele mai multe ori, nu ai nevoie. Si nu in ultimul rand, daca te decizi sa o vinzi, acest lucru se poate face mult mai usor.

Case de vis, facute dupa proiecte case mici

Deci, daca te-ai convins de eficienta unei locuinte de dimensiuni reduse, apeleaza cu incredere la un bun arhitect care sa-ti arate cateva proiecte case mici, astfel incat sa te ghidezi in alegerea ta. Vei fi beneficiarul avantajelor amintite mai sus si poate al multor altora. Nu uita ca nu intotdeauna ce este mare e si bun.

css.php